marți, 23 septembrie 2014

Simptome pompa tandem passat

Zilele trecute bagand mana din greseala in spatele motorului, sub pompa tandem , constat ca imi curge putin lichid pe degete. Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR. Golf IV BorapostăriMar 2009Motorul Nu Porneste.

Nu Sunt Erori Stocate - TDi Forumpostărifeb. Passat B5postăriIul 2005Mai multe rezultate de la vwforum. Probleme la pornire VW Passat - Cine ma poate ajuta si pe mine.


Pompe vacuum Foarte importanta la motorpostărifeb.

De ce intra motorina in ulei la motor VW 2. TDIpostăriNov 2010probleme pornire vw passat AJUTOOORRR! Oct 2010Mai multe rezultate de la forum. Pompa tandem defecta sau nu - KIT de reparatie, cum se schimba.


AVB-ul meu a inceput sa piarda motorina la capacul pompei tandem. Dezamorsare pompa motorina rezervorpostăriIan 2014Problema pornire 1. Verifica si pompa din rezervor, pune contactul de 2-ori sa. DOAR garnitura de la pompa-tandem si dupa ce am schimbat-o nu am mai avut . De cateva saptamani am observat ca am ceva scurgeri in partea din spate a motorului pe sub pompa de vacuum si pe langa mufa de la injectie .

Cautari similare: pompa tandem passat, pompa tandem vw, kit reparatie pompa tandem, bicicleta tandem, carucior tandem, tandem bicicleta, pompa, abs . Unitatea Pompa - Injector (UIS - Unit Injector System) este un sistem utilizat la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare