miercuri, 3 septembrie 2014

Borcane sticla hexagonale

Va oferim cea mai larga sortimentatie de borcane mici din sticla cu volum sub 370. Eticheta hartie pentru borcane si sticle suc. Furnizor de ambalaje: borcane, capace, sticle, damigene.

Borcane nunta la preturi speciale. Borcane marturii de diferite forme: un cadou si o amintire originala pentru invitatii din ziua nuntii. Sticle Nunta Borcane Nunta Pungi Nunta . Borcanele din oferta noastra au preturi foarte avantajoase pentru revanzatori (magazine alimentare, supermarketuri etc.) – ambalare la bax si palet, si sunt alese .

Comanda online borcane din sticla pentru muraturi, gemuri, compoturi, miere, cu capac metalic prevazut cu garnitura de cauciuc natural pentru etanseizare . Borcan hexagonal din sticla, 500g, capac cu filet. Home Produse Borcan hexagonal sticla - 500g. Cost Transport lei – Plata Comenzii tale direct la Curier.


Transport Gratuit pentru Comenzi peste 3lei. Prezentare produs: Borcan din sticla ce contine 250 . Borcan 0ml Hexagonal CH cu capac TO43. Borcan 1ml amfora greceasca cu capac TO48.


Mierea de albina, un produs dulce care ajunge in casele fiecaruia in diferite forme.

Fie in flacoane, pliculete, caserole sau borcane de sticla. Recipient cosmetic hexagonal din sticla . Borcan hexagonal din sticla, cu capac, 3gr. Borcan din sticlă -hexagonal 2cl . Comanda borcane marturii de nunta din oferta noastra si bucura-te de o gama variata la preturi excelente. Borcanul hexagonal de ml este ideal ca marturii nunta, dar si pentru servirea eleganta a mierii la masa, restaurant, hotel.


De astazi avem in vanzare si borcane cu volum de ml, hexagonale, pentru. Vladislav Trestianu Sticla e sticlă, reutilizabilă, spre deosebire de plastic. Borcan sticla emporion no 1de la Emporion Glass Spirits.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare