miercuri, 17 septembrie 2014

Aparat de curatat rosturi gresie

Curatarea rosturilor din pardoseala, zona permanenta de murdarie. Cand vine vorba de rosturile de la faianta si gresie un lucru este sigur! Sunt greu de curatat si majoritatea produselor din comert nu sunt .

Masina de curatat rosturi Rubi Spomatic 2- lustruire si curatare. Masina curata rosturi, lustruieste. Masina electrica de indepartat rosturile.


RubiScraper 2Indeparteaza cu usurinta si cu rapiditate.

Curatarea Rosturilor Gresiei sau Faiantei cu Aparate de Curatat cu Aburi Karcher Curata Eficient Mizeria si Microbii. Preturi si oferta de produse din gama curatarea rosturilor gresiei din toate. Steam Cleaner - Aparat de curatat cu aburi - aparat cu aburi curatat, aparat aburi. Solutie curatat rosturi 5l 02Mellerud la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE CURATARE . Decuparea rosturilor in placile de faianta si gresie.


Soluţie pentru curăţat rosturi făcută în casă. Cea mai bună soluţie pentru curăţat rosturile de la faianţă sau gresie este una făcută în casă. Gresia se ciobeste daca nu mergi pe linia rostului.

A durat zile pana am curatat rosturile, apoi am chituit in a 3-a zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare