miercuri, 24 septembrie 2014

Croitorie berceni

Punct de croitorie aflat in Big Berceni vis-a-vis de Sun Plaza, Bucuresti, sector4. Aici gasiti un atelier in care va puteti rezolva problemele vestimentare. Creativi și inspirație avem ac pentru fiecare problema.

Adresa societati Atelierul cu Staif este sos. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. View Tailor's Magazin Unirea Shopping Center in a larger map.


Căută-ți locul de muncă: croitorie-confectii în Berceni, județul Prahova.

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre . Croitorie din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si. Sectorul Bucuresti, Bucuresti-Ilfov. Responsabili: Cuc Dan, Săvescu Victoriţa. Obiectul de activitate: Croitorie la . O marca de croitorie aparuta pe piata din capriciul si nevoia personala a proprietarului.


Da,de cate ori aveam nevoie de un croitor in Bucuresti ma loveam de . Service Reparatii Berceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii Incaltaminte-Marochinarie-Croitorie Berceni . Servicii de croitorie in Bucuresti oferite de Blue Lagoon Clean. Ridicam si livram imbracamintea la domiciliu imediat. Incearca atelierul nostru de croitorie rapida. Sotia mea a hotarat ca-i bine sa schimbam perdelele.


Am gasit intr-un final in Brico, si am zis sa nu mai pierdem . Angajăm muncitori croitorie Berceni, județul Prahova. Firmă confecții textile bărbații angajăm confecționere,triplok,cheițe butoniere,nasturi,călcat interfazic . Căută-ți locul de muncă: croitorie în Plopeni, județul Prahova. Servicii profesionale de spalatorie haine, curatatorie covoare, calcatorie si croitorie rapida in Bucuresti, Ilfov, Craiova, Brasov. Colectare si livrare la domiciliu.


Caut croitorie in Bucuresti pentru a modifica o pereche de pantaloni,. Una e in Big Berceni, la subsol si una e pe strada Husi, langa mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare