luni, 22 septembrie 2014

Management hotelier brasov

American Hotel Academy, prima scoala de management din Romania, are ca lectori doi dintre. RIUF (Romanian International University Fair) 20– Brasov. Ministrul turismului, Elena Udrea, a inaugurat, ieri, la Braşov, prima şcoală de management hotelier din România - American Hospitality .

Aceasta facultate este specializata pe management hotelier si turism. Aceasta facultate isi pregateste studentii in asa fel incat acestia sa poata . Ce parere aveti despre American Hotel Academy (o facultate din Brasov de management hotelier). Se merita sa merg pe aceasta fac Mentionez ca faci practica .

Prima scoala americana de management hotelier din Romania, dar si din Europa, se va deschide la Brasov, incepand cu luna noiembrie a . Brasovul va fi singurul oras din Europa in care American Hospitality Academy (AHA), scoala americana de pregatire a personalului din turism, . Prima scoala internationala de management hotelier din Romania. Locuri Brașov American Hotel Academy.

Brasovenii vor putea urma, incepand cu luna noiembrie, cursurile de management hotelier ale Filialei American Hospitality Academy (AHA). Taxa pentru management hotelier la Academia Americana de Hospitality. Americanii cred in potentialul turismului romanesc Brasovul este . Prima scoala de Management Hotelier din Romania se deschide miercuri, la Brasov. American Hospitality Academy International Hotel . Ministrul Turismului, Elena Udrea, a inaugurat, miercuri, la Brasov prima. Management Hotelier din Romania, specializata exclusiv . Hotel Consulting - Consultanta Hotel, Management Hotel, Training-uri Hotel.


American Hospitality Academy (AHA) România din Braşov va oferi din acest an „cursuri post-universitare de management în industria . Campusul principal al AHA se afla in Brasov, care este parte componenta a regiunii. Bachelor of Arts (Hons) International Hotel Business Management. Proiect de practica: Hotel Brasov - economie document online, dezbatere in.


Zece dintre angajaţi sunt studenţi ai American Hotel Academy din Braşov – prima şcoală internaţională de management hotelier din România. Hotel stele Brasov, situat in centrul orasului, dotat cu facilitati moderne. Complexul Aro Palace va ofera cazare in mai multe grade de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare