marți, 2 septembrie 2014

Material sifon pret metru

Sifon satinat uni calitate excelenta. Materiale textile - bumbac, bumbac la metru, lenjerii de pat, lenjerii copii, bumbac 1. Caracteriatici: -latime material 2.

Pret afisat: Pentru un metru liniar. La cerere va putem trimite mostre gratuite dar ramane in seama dvs de a achita taxele de . Material lenjerie de pat cu diverse imprimeuri. Comanda minima este de rola (m ).

Preturile sunt exprimate in lei si includ Tva . Voal sifon plisat, adecvat pentru bluze si rochii. Prin plisare, materialul textil se. Pretul afisat este pentru m de material textil masurat intins (neplisat).


Voal sifon este o tesatura fina vaporoasa si transparenta si se foloseste cu succes pentru. Pretul afisat este pentru un metru de tesatura voal sifon. VOAL, un material fin si rezistent, un material ce se comporta bine la spalat, nu se.


Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine.

Eu susţineam că e voal de mătase, ea o ţinea pe-a ei, că este un şifon. Preturile atractive cu care va intampinam sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra. In depozitul nostru din Timisoara, P-ta Avram Iancu nr.


Avem si tesatura (metraje) pentru lenjerie de copii. La cerere se pot face tesaturi pentru lenjerii personalizate siexclusiviste dupa . Voal sifon: tesatura fina (transparenta) de matase, bumbac sau fibre sintetice, folosita. Pretul afisat este pentru un metru liniar. Compara preturi si comanda in siguranta de pe Breslo.


Oferte produse si servicii: pret bumbac metru. Producatori, distribuitori, furnizori - Langerii de pat bumbac, Catifea Zir, Voal sifon co. Cuvantul chiffon provine din franceza si reprezinta un material facut din. There are pros and cons to every fabric, so I'm hoping that this article . Voalul chiffon este o tesatura fina, vaporoasa si transparenta utilizata mai ales la confectionarea multor. Pretul afisat este pentru metru liniar voal chiffon.


Impreuna cu mostrele trimit si pretul pe metru liniar si astfel,din. Ma intereseaza un material alb pentru un costum din piese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare