marți, 9 septembrie 2014

Barajul oroville dam

Risc MAJOR de inundaţii catastrofale la cel mai înalt baraj din SUA. Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, s-ar putea prăbuşi în . Barajul din Oroville (SUA): Ordinul de evacuare obligatorie pentru 188.

Chiar dacă este mai puțin cunoscut decât celebrul Hoover Dam . Statele Unite, Oroville Dam, a fost slăbit de ploile abundente, relatează Associated Press, citat de New. Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam a început să se prăbuşească din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autorităţile au . Barajul Oroville Dam a fost slăbit din cauza ploielilor.

Statele Unite, Oroville Dam, a fost slăbit de ploile abundente, . DEZASTRU apocaliptic în SUA: Cel mai înalt baraj riscă să se PRĂBUȘEASCĂ. EVACUAȚI de URGENȚĂ Evacuari masive in nordul . Zeci de mii de persoane au fost evacuate dintr-o zonă aflată în apropierea celui mai înalt baraj din America, autorităţile avertizând că o cedare . California au primit ordin să-și evacueze locuințele, după ce Oroville Dam, cel mai înalt baraj . Statele Unite, Oroville Dam, a fost slăbit de ploile abundente, relatează Associated Press. Mai multe săptămâni de ploi abundente au dus la depăşirea capacităţii barajului Oroville. Oroville Dam, din California, a cerut rezidenţilor să plece imediat, avertizându-i că acesta nu este un exerciţiu.


Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, s-ar putea prăbuşi în orice clipă, din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autorităţile . California se află în pragul unui pericol. Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea să se prăbuşească în orice moment din . Statele Unite, Oroville Dam, a fost slabit de ploile abundente. Oroville Dam, cel mai înalt baraj din Statele Unite, este pe cale să se prăbușească —aproximativ 1de mii de persoane au primit ordin de . Este o situație periculoasă la barajul auxiliar Oroville Dam.


Se impune evacuarea imediată din zonele de aval. STARE DE URGENȚĂ ÎN CALIFORNIA Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, s-ar putea prăbuşi în orice clipă, din cauza ploilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare