vineri, 19 septembrie 2014

Lipit timbre la domiciliu 2016

Lipit timbre la domiciliu - Gratuit. Organizatie filtelica angajam personal pentru lipit si sortat timbre la domiciliu. Categorii Oferte locuri de munca Data adaugarii Aug 1 20Localitate de acasa VIzualizari 10Evaluare.

Exista o multime de oportunitati de lucru acasa si una dintre acestea este si lipitul timbrelor la domiciliu. Din pacate datorita noilor evolutii ale tehnologiei mai . Fiecare angajat va primi 100de plicuri saptamanal pe care va trebui sa lipeasca timbre. Pentru fiecare timbru lipit angajatul va primi 0.

Organizatie filtelica angajam personal pentru lipit si sortat timbre la domiciliuVarsta minima pentru inscriere aniCunostiinte minime in lucru cu timbrele. Am aplicat la inceputul anului 20pentru munca la domiciliu. Doresc să lucrez la domiciliu lipit timbre,insirat margele. Angajez colaboratori pentru lipit timbre la domiciliu. Detalii co, Sibiu, 2007-05-00:00.


Unknown 01:lipeste timbre, Lipit plicuri. Printre activitatile de munca la domiciliu putem enumera cateva ca tehnoredactare, cusut nasturi, . Avem nevoie urgent de persoane care vor sa lucreze acasa cate ore pe zi si sa castige bani.

Aș dori acest job de asamblat pixuri la domiciliu,lipit timbre,căutat adrese, etc. Tena Nicoleta februarie 201 10:16. Joburi la domiciliu:programe de afiliere,afaceri cu cosmetice. ROMANESTI DE GENUL LIPIT TIMBRE,CONFECTIONAT PLICURI SI ALTELE . Cerinte minime obligatorii: - varsta minima de inscriere este ani; - fara antecedente penale ; - domiciliul stabil in Romania; - dexteritate . Câştigaţi între 5şi 8de dolari săptămânal muncind la domiciliu. Ati aplicat pentru programul de munca la domiciliu.


Pentru a putea lucra la domiciliu va rugam sa urmati pasii de inscriere:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare