vineri, 19 septembrie 2014

Apa alcalina contraindicatii

Apa alcalină se presupune că protejează organismul împotriva cancerului şi îmbătrînii premature, tratează problemele de fertilitate şi reglează nivelul PH-ului. Adevărul este că apa așa cum este prezentată în reclame Kangen, Hunza, Zen și altele, nu există. Această apă pretinsă pură dar ionizată prin .

Este bine să consumi apă alcalină cu aproximativ un pH = 9. Pentru cine este contraindicat consumul de apă ionizată? Organismul uman are nevoie de apă alcalină pentru a se curăţa de reziduurile acide. Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, .

Apa alcalina – neutralizeaza reziduurile acide din corpul omenesc si le lichefiaza pentru a fi eliminate de catre organele excretoare. Este bine de stiut ca PH-ul pentru apa alcalina (apa vie) trebuie sa fie de 9-iar PH-ul pentru apa acida (apa moarta) trebuie sa fie de 4. Acneea, durerile de articulaţii, arsurile la stomac, impotenţa, constipaţia, infecţiile urinare, cu . Apa alcalină este apa cu un pH peste 7. Schimbând apa de băut vă schimbați oarecum și viața căci apa alcalină îmbunătățește starea de sănătate, . Tratament cu apa alcalina pentru detoxifiere. O apa alcalina mai pura si cu mai putine cheltuieli decat un dispozitiv de purificare si obtinerea apei alcaline ar fi:sa folosim mai des si in . ABC-ul apei alcaline S-au scurs “rauri de cerneala” despre apa alcalina pe internet. Sunt sigur ca pentru cineva care ia contact pentru prima .

Apa face toată viaţa posibila, inclusiv cea a unei fiinţe umane. In timp şi din nou, oamenii de ştiinţă descoperă fapte noi si uimitoare despre apă. Apa alcalină este un miracol pentru organismele vii. Se mai numește Apă Ionizată, Apa Vie, apa Anti-Îmbătrânire, Apa Energizantă sau Apa . Iată în ce situații este contraindicată. Mit: Apa alcalina pastreaza echilibrul organismului.


Nutriționist român: ”Nu beți apă alcalină! In continuare vom prezenta cateva afectiuni pentru care este recomandata APA KANGEN alcalina si celelate tipuri de apa produsa de aparatul Enagic Leveluk . Apa este factorul crucial in restabilirea si mentinerea unui echilibru acid-alcalin corespunzator. Si cum corpul este alcatuit din apa este . Totusi afirma ca aceasta terapie are si unele contraindicatii, in.


Apa alcalina ionizata neutralizeaza reziduurile acide din corpul . Puneti stecherul in priza timp de min (timpul este singura variabila a aparatului si este in functie de calitate apei pe care o folositi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare