luni, 29 septembrie 2014

Cat costa un polish auto 2015

Alegem impreuna un serviciu de polish auto tarifat corect, potrivit pentru masina dumneavoastra. Pret incepand cu 250lei sau 150lei pachet de intretinere. Servicii de Polish Auto - Polishat jante - Polish wax - Curatat geamuri.

Polish Auto Profesional, ofer servicii profesionale de cosmetica auto, protectie, polish auto, detailing auto interior si exterior, protectie faruri. PRETURI VALABILE PENTRU MASINA DIN. Salut, pentru o aripa fata de Passat, ce pret are un polish?


Mai 2012Polishari auto profesionale Ploiesti Prahova - Forum.

Oct 2010Mai multe rezultate de la forum. Pentru cei interesati de initierea in tainele cosmeticii auto si in obtinerea unei viziuni profesionale asupra detailingului mai este inca disponibil . Polish auto cu creme si echipament propriu la preturi mici : 80-1Ron;la domiciliu clientului sau . Dupa cum este si titlul , vreau sa discutam despre polishul auto. Cat cost un polish bun si cat costa la un service polisharea totala a masini.


Unde se dă cel mai bun polish din Bucureşti? Ofer servicii profesionale de : - polish auto pachetul SILVER ( 2lei - 3lei ) - detailing. Discuție în 'Servicii din domeniul auto' creată de ovidiuiulian, Ian 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare