joi, 4 septembrie 2014

Preturi manopera constructii garduri

Vreau oferta de pret pentru manopera unui gard de ml. Baza beton in pamant si deasupra, stalpi de teava rectangulara si plasa . Sunt interesat in aflarea unei oferte de constructie gard BCA lungime.

Intradevar, este mult de munca si repet ca nu am experienta in constructiiGard Fundatie beton armat + Stalpi beton armatpostăriIul 2013Gard beton si caramidapostăriMai 2013Gard BCApostăriIun 2012pret gard beton si lemnpostăriNov 2009Mai multe rezultate de la forum. Stie cineva cat ar costa manopera pt. LISTA CU PRETURI PENTRU MANOPERA LUCRARI DE CONSTRUCTII.


Imprejmuire cu gard (cu stalpi fundati in beton armat), mp, 50.

Preturi Manopera: Constructi civile. Imprejmuiri gard( sapat fundatie, armat , montat stalpi, cofrat si turmat ), 28 ml. Pretul pentru constructia unui astfel de gard cu o inaltime de m. Gardul din beton este la 1ron ML,+manopera 50-60ron in functie de . PROIECTE DE CASE - RAPID SI IEFTIN - 0733. Manopera constructii lista preturi lucrari manopera Bucuresti amenajari interioare.


Gard beton garduri 1lei ml montaj transport inclus factura fiscala. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Cat costa manopera pentru un gard de 2ml cu stalpi de beton si zidarie BCA?

Vreau sa ini fac si eu gard(bca sau placi) dar nu stiu care este mai convenabil. Ma intereseaza un pret pentru manopera unui gard cu lungimea de de. Avize si acte necesare pentru constructia unei case in Romania.


In acest pret se include si materialele sau doar manopera? Nu am demarat actele pentru autorizatie constructie gard. Cum se construieste un gard din plasa sudata bordurata pe temelie? Am de ridicat vreo m de gard si caut ceva oferte pentru mana de.


Pretul de manopera e de ron pe metru liniar, iar bordura de jos am . RomDesign Construct SRL - Servicii constructii garduri si porti in Bucuresti si Ilfov,. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare