luni, 29 septembrie 2014

Cu ce se curata lemnul lacuit

Plin de stil și clasă, lemnul lăcuit este una dintre cele mai comune. Intensitatea luciului mobilierului din lemn lacuit se mentine cu usurinta si prin. In cazul in care solutiile speciale de curatat si lustruit mobila nu sunt eficiente sau nu va sunt la.

Mobila din lemn lacuit se sterge cu o solutie preparata astfel:. Cenuşa se poate însă folosi şi la întreţinerea lemnului, ea făcând să dispară chiar şi micile zgărieturi. Mobila lăcuită nu trebuie ştearsă cu cârpă umedă, ci se recomandă frecarea lemnului cu ceară de . Usile din lemn lacuite pot fi curatate cu mai multa usurinta, folosind o ceara speciala din comert.

Aceasta nu doar ca va curata suprafata usii, . Covoarele se curata bine si cu rumegus de lemn inmuiat in apa cu amoniac, dupa. Mobila furniruita si lacuita se poate curata de pete si lustrui, prin frecarea . Când compoziția devine omogenă înmuiați o cărpă curată de bumbac și folosiți-o ca să aplicați soluția pe mobila din lemn masiv lăcuită. Mobila şi obiectele lăcuite se curăţă cu o flanelă moale, îmbibată în bere. TOPICS:abanoscuratalacuitelemnlustrumahonmobilanucpeteveche.


Lemnul lacuit necesita un tratament special deoarece suprafata lui este. Ingrijirea corecta a mobilierului din lemn lacuit. Lemnul lacuit necesita un tratament special, deorece suprafata lui este mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare