luni, 22 septembrie 2014

Retim angajari

RETIM Ecologic Service SA angajează urgent sortator pentru Stația de Sortare a Deșeurilor Municipale Timișoara. Angajări: Cerere de angajare tip (de la Biroul Resurse Umane);; Curriculum vitae tip (de la Biroul Resurse Uumane);; Notă de lichidare de la ultimul loc de . Oferta de munca la RETIM Ecologic Service SA!

Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA. Luna martie aduce şansa unui loc de muncă în instituţiile timişorene: se fac angajări! Sunt zeci de posturi vacante, numai să ai . Ai calificarea de electrician auto, dar nu ai in momentul de fata o slujba?

Retim Ecologic Service te poate angaja! Societatea de salubritazare a oraşului face angajări! Retim caută personal pentru patru posturi cum ar fi: electrician auto, mecanic auto, . Sofer Joburi disponibile in Timișoara pe Indeed.


Curatenia de toamna tine doua saptamani la Timisoara.

Ultimul job: Sofer - Retim Timisoara. Retim Ecologic a vrut să devină administratorul deponeului ecologic de al Bârcea Mare, care va deserve întreg judeţul Hunedoara. Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada octombrie – 3. Angajari de decembrie la Primaria Timisoara. Primăria Comunei Dumbrăvița, Județul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată: a funcției . RETIM ECOLOGIC SERVICE SA 91122Strada Str.


Ghizela, energie electrica din deseuri, energie termica din deseuri,. RETIM şi Primăria Timişoara au în plan noi investiţii. Retim a fost nevoită să apeleze la Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comeţ Timiş, care a dat câştig de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare