luni, 22 septembrie 2014

Anaf licitatii apartamente bucuresti

Administratia sector a Finantelor Publice anunta vanzarea prin licitatie, in data de . Data licitatiei: 31-03-2011:(mai sunt: 18zile 0h ). ANAF scoate la licitatie mai multe apartamente si garsoniere din Bucuresti, la preturi care pornesc de la aproximativ 19.

Peste de apartamente de vanzare in Bucuresti. Gaseste apartamentul dorit doar pe Imobiliare. ANAF scoate la vânzare apartamente rămase fără moştenitor. Prahova organizează licitaţia pentru vânzarea, în Sinaia, a unui apartament cu .

Anunturi vanzari amiabile garantii si licitatii bunuri in executare: apartamente, case,. Apartament camere in Bucuresti - cod RM103 Bucuresti, 51. ANAF scoate la licitatie mai multe CASE si MASINI.


Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, . ANAF organizeaza licitatii pentru vanzarea de apartamente cu camere si garsoniere cu preturi incepand de la aproximativ 19. ANAF scoate la licitatie apartamente de lux pentru a-si recupera. Directia Regionala a Finantelor Publice Bucuresti: Preturile au . La Focşani, tot în noiembrie, fiscul a anunţat că va scoate la licitaţie două.


Mesajul Moscovei pentru liderii de la Bucureşti: „Aţi ignorat probleme grave”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare