miercuri, 17 septembrie 2014

Puncte albe sub ochi

Punctele albe din zona ochilor sunt mici depozite de sebum si grasime, care, spre deosebire de cosuri care vin si dispar, ele raman mereu . Destul de multe persoane au puncte albe pe faţă şi nu reuşesc să scape de ele sub nicio formă. Acestea sunt de fapte nişte mici depozite de .

De cele mai multe ori, aceste puncte apar pe pielea din jurul ochilor si. Apoi pielea se poate spala si punctele albe de grasime sunt acum . Punctele de grasime au un aspect alb sau galben deschis si se gasesc la suprafata pielii din jurul ochilor, insa au radacini adanci.

Sub pielea de pe faţă (în special pe pleoape şi în jurul ochilor) îmi apar în permanenţă nişte formaţiuni compacte de . Sunt cunoscute drept mici chisturi facute din cheratina si apar de regula sub piele. Punctele albe apar cel mai des la nou născuţi, dar şi la vârste mai înaintate. Cum să scapi DEFINITIV de PUNCTELE ALBE din jurul ochilor . Punctele albe sau negre sunt coşmarul femeilor. Ai putea încerca tratamente costisitoare sau vizite la cabinetul de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare