vineri, 16 martie 2018

Atelier rochii bucuresti

Atelierul Alice Design, se adreseaza atat clientelor noastre cat si celor care nu au achizitionat rochiile sau tinutele . Atelierul Aura Radu detine o colectie impresionanta de rochii de mireasa sau de seara. Modelele sunt atat de numeroase si de diversificate incat nu ai cum sa .

Rochii de seara, rochii pe comanda, croitorie Bucuresti pe comanda. Atelierul de croitorie Picasso, comenzi online rochii pe comanda, fuste, bluze si accesorii . Descopera rochii de mireasa si de seara create pentru tine, femeia care iubeste si care isi doreste pasiune, eleganta si lux. Intra in lumea eleganta a rochiilor BIEN SAVVY si descopera rochiile care se.

Programari Atelier +76060. The Divine Atelier story is one about dreams, romantic ideals, bohemian spirit femininity. It's also about the past years' poetry, our love for art and redefining . Un loc unde se creaza cu suflet fiecare rochie manual pentru a fii cu.


Pe langa mercerie, stofe, decoratiuni interioare sau accesorii, Picasso are si un atelier de croitorie de dama: rochii pentru ocazii speciale, de zi, . Conceptul atelierului nostru a aparut din pasiune pentru arta, frumos si calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare