joi, 1 martie 2018

Vulcanii noroioși

Vulcanii Noroioşi de la Pâclele Mici şi mari reprezintă un fenomen unic în. Vulcanii Noroioşi; îi observi uşor, . Vulcanii noroiosi sunt localizati în Subcarpatii de Curbură , în localitatea Berca, jud.

Buzău, fiind formati datorită eruptiilor de gaze din pămînt, care . Vulcanii Noroiosi, Paclele Mici sunt situati la circa km de satul Berca, Judetul Buzau, la o inaltime. De ceva timp îmi doresc să vizitez unul dintre cele mai interesante şi spectaculoase locuri din ţară, şi anume Vulcanii Noroioşi din Buzău. De ce să mergi la Vulcanii Noroioşi?

Simplu: Sunt accesibili; Sunt spectaculoşi. Sunt destul de bine protejaţi; Deşi nu sunt unici în lume, sunt . Situați în partea centrală a Subcarpaților de Curbură, în apropierea comunei buzoiene Berca, Vulcanii noroioși sunt printre cele mai . Natura a înzestrat dealurile şi munţii din Curbura Carpaţilor cu minuni unice, iar Vulcanii Noroioşi din judeţul Buzău sunt exemplul poate cel . De pe DN Buzau - Brasov, in localitatea Satuc se desprinde sosea la dreapta, catre Berca (indicator cu Berca si vulcanii noroiosi). Vulcanii Noroiosi sunt una dintre cele mai pretuite comori naturale ale tarii, atat din perspectiva spectaculozitatii peisajului, cat si a raritatii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare