miercuri, 28 martie 2018

Curatenia de primavara timisoara 2017 pe strazi

Retim se pregătește de campania de Curățenie de Primăvară, care începe în martie. Puteți descărca perimetrele curățeniei și lista străzilor din documentele anexate acestui articol! Timișorenii încă nu au învățat să colecteze selectiv deșeurile, așa cum se întâmplă în orice.

E stabilit: curatenia de primavara incepe in aprilie la Timisoara. Curatenia de primavara 20- graficul de colectare pe strazi. Listele cu programarea zilnică a străzilor pe care se efectuează colectarea deşeurilor, . Curatenia Generala de Primavara 2017.

Proprietarii imobilelor în faţa cărora se găsesc deşeuri, după ce pe strada respectivă s-au efectuat . Pagini similareÎn vederea îndeplinirii acestei obligaţii, Primăria Municipiului Timişoara organizează, în luna. Lista străzilor programate pentru Curăţenia Generală de Toamnă. Acum zile - Iata cand ajung masinile RETIM pe strada ta!


Start la curatenia de primavara in Timisoara! Cand vin masinile RETIM pe strada ta? Vezi programul Retim pe strazi, in functie de zile! Ca in fiecare an, curatenia de primavara se face la Timisoara in doua etape: mai intai in . Primăria Municipiului Timişoara organizează, în perioada – aprilie 201 acţiunea ecologică “Curăţenie Generală de Primăvară”, care se .

O strada proaspat asfaltata din Timisoara este decorata intr-un stil murdar. De Martie, Timisoara sub gunoaie - FOTO - 08.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare