miercuri, 21 martie 2018

Franșiza

Franșiza reprezintă partea din valoarea daunei suportată de asigurat pentru fiecare eveniment. Aceasta poate fi stabilită ca sumă fixă sau ca un procent din . O definitie scurta + exemple cat se poate de sugestive pentru asigurarea de locuinta si CASCO.

Fransiza este partea din dauna ce urmeaza a fi suportata de catre asigurat. Ea apare in polita si poate fi exprimata ca si valoare fixa sau relativa – procent din . Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru franșiză din dicționarele: DN. Franciza si fransiza, folosite adeseori gresit, sunt doua notiuni juridice extrem de diferite.

Franciza este un tip de contract nenumit, adica fara o . Definitie dictionar roman Web DEX online pentru franșiza - FRANȘÍZĂ s. Parte exceptată dintr-un total, exprimată în. Prin impunerea fransizei de catre asiguratori are loc o eficientizare a asigurarilor iar prin obligativitatea acceptarii unui contract de fransiza, companiile de . Fransiza este o parte integranta a sistemului de asigurare CASCO. CASCO care sa contina fransiza, atunci veti plati mai putin . Fransiza reprezinta partea din despagubire suportata de asigurat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare