vineri, 16 martie 2018

Perdele albe in vis

Explicatii pentru visul perdea, vezi ce reprezinta daca ai visat perdea. Semnificatia visului perdea, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce reprezinta visul perdea . Ridicate sau trase într-o parte, perdelele, jaluzelele sau obloanele Iasă să se întrevadă o nouă perspectivă, viitorul este promiţător.

Interpretarea viselor in care apare o fereastra. Atunci cand visezi o fereastra inseamna ca vei reusi sa iesi dintr-o incurcatura, iar o persoana . Aceste vise, in alb si negru, indica pragmatism, uniformitate si ordine in gandire. Visele alb-negru demonstreaza ca separam inconstient .

Perdea - Semnificatie Perdea in vise - Interpretare Perdea in vise din dictionar de vise. Perdea - Semnificatie si interpretare in vise . Interpretare vis, vis in dictionar - Perdele: - daca le vezi in vis, ti se vor dezvalui secrete; - esti nemultumit de cineva in care ti-ai pus toata increderea;. Semnificatia Perdea In Vis Semnifica. Perdea – mustrari de constiinta, prejudecati si lucruri pe care ti le interzici, minciuni si secrete.


Afla totul despre semnificatia viselor tale. Dictionar de vise pentru peste 3de simboluri. Gaseste o interpretare pentru orice tip de vise chiar acum!


Pentru a putea intelege ce inseamna visul Perdele trebuie sa faci un efort pentru a-ti aminti cat mai multe detalii din vis.

Detaliile ajuta foarte mult pentru ca, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare