vineri, 2 martie 2018

Reparatii covoare bucuresti

Compară companiile 10: BIROTICA S. Sector BUCUREŞTI; 021-28006. Servicii festonare covoare - Avand ca prioritate satisfactia clientilor,.

Sugestii: servicii de mentenanta reparatii centrale termice bobinaj motoare . Magazinul comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet, branduri in exclusivitate pentru Romania. Oferte promotionale pentru serviciul profesional de spalatorie curatatorie haine si covoare ecologica, preluate-returnate gratuit de la domiciliul dumneavoastra. Spalati acum covorul la TOP Clean si beneficiati de o Reducere de valabila in toate centrele din Bucuresti si din tara.

Tot ce trebuie sa faceti este sa c. Ai un covor pe care vrei sa-l modifici pentru un nou spatiu? Pentru acest lucru, este nevoie sa-l duci intr-un centru unde se ofera servicii de . Oferte REPARATII COVOARE - Vanzari, Cumparari, Servicii REPARATII COVOARE - catalog online si anunturi.

REPARATI COVOARELE STRICATE,REPARATII GLET,REPARATII,REPARATIE CRAPATURI,REPARATII CASE,REPARATII+CASE,MORTAR SUPERPLASTIC . Selecteaza companiile din orasul si categoria . Daca ceea ce cautati este spalatorie covoare cu colectare si livrare de la domiciliu, este exact ceea ce va oferim. Spalarea se face mecanic, cu utilaje . FESTONAT MOCHETA - Buna seara,Am rugamintea pentru cei care au idee, sa-mi spuneti unde pot gasi in Bucuresti centre de festonat . Bucureşti ca ambasador plenipontenţiar negusorul. Tot felul de reparaţii şi curăţătorie.


Ideal Clean este o firma care ofera servicii de spalatorie curatatorie ecologica, sediul firmei este in Bucuresti. Servicii de reparatii textile si covoare . Firma reparatii aspiratoare la domiciliu din Bucuresti, service de aspiratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare