joi, 22 martie 2018

Miros urat de transpiratie cauze

Mirosul urat de transpiratie indica existenta unor boli endocrine. Cromhidroza poate fi cauzata de ingestia sau absorbtia anumitor substante . Primăvara îşi intră în drepturi şi căldura a început să ne provoace transpiraţie. Dacă ai impresia că miroşi urât când ieşi dintr-un metrou . Dacă ştii că urmezi un tratament anume sau că ai consumat anumite alimente, nu e cazul să intri în panică atunci când transpiraţia capătă un miros urât.


Citeste articolul Transpiratie urat mirositoare? Transpiratie urat mirositoare: cauze.

Excesul de par din zona axilei intensifica mirosul de transpiratie si din acest motiv este recomandat a se epila aceasta zona. Opiniile sunt ca şi axilele (subraţele), toată lumea le are…şi cam toate miros. Unele axile (şi opinii) miros mai tare decât altele şi . O altă cauză a mirosului urât al transpiraţiei constă în faptul că organismul secretă o mare cantitate de feromoni între care se evidenţiază din . Oz: soluţii ca să nu miroşi urât, chiar dacă transpiri intens. El are rolul de a împiedica apariţia mirosului neplăcut de transpiraţie. Mancarimile vaginale: cauze, preventie si remedii naturiste.


Oare transpiratia mea cu praful de acolo sa faca mirosul asa de urat ? Mirosul urât de transpiraţie indică existenţa unor boli endocrine.

Cromhidroza poate fi cauzată de ingestia sau absorbţia anumitor substanţe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare