joi, 15 martie 2018

Unghii cu gel modele

Vezi mai multe despre Manichiură cu gel, Unghii culoarea pielii și Manichiuri. Poze din - MODELE UNGHII CU GEL. Galerie de poze cu modele unghii 20- cele mai frumoase modele unghii vara.

Descopera modele unghii cu gel, modele unghii scurte sau . Anul acesta se pare ca este dominat de oja cu efect de oglinda, iar un model de unghii cu gel in acest stil va fi demential! Toate starurile de la Hollywood au . Modelele de unghii pentru 20te vor inspira în a face alegerile cele.

Modele în gel de culori pastelate par să fie la mare căutare, iar dacă . Inspiră-te din cele mai actuale modele de manichiură pentru anul 2016. Alege din tehnicile în vogă: unghii false cu gel, cu aplicații și desene . Acum zile - Aceste modele unghii cu gel pot masca imperfectiunile si defectele unghiilor naturale, ajutand la si la repararea celor deteriorate.

Anul trecut a fost memorabil prin manichiura bubble, si, din fericire, aceasta tendinta nu a ramas cu noi mult timp. French premanent pe unghia naturala,pictura cu vopsea acrylica , Gel uv + tipsuri,model permanent, French permanent,gel UV + tipsuri,fashion nails,tienda . Daca cauti modele de unghii simple, pe care sa le poti realiza acasa. Ei bine, in continuare va oferim o galerie de modele de unghii, cu precadere modele cu desene, gel sau acrilice deosebite . Click to enlarge image catalog-modele-unghii-2016-rosu-auriu. Cele mai frumoase 1modele de unghii cu gel care vor fi in trend in 2016. Modelele de unghii simple pentru mireasa pot fi realizate pe unghia.


Modele de unghii cu gel, unicat, pictate manual la noi in Salon Mihaela din Lugoj. In fiecare saptamana postam MODELE NOI de UNGHII CU GEL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare