marți, 27 martie 2018

Angajari confectii imbracaminte bucuresti

Angajez croitoreasa, confectionera imbracaminte sport. Angajare atelier confectii textile - 1500lei. De Confectii Joburi disponibile in București pe Indeed.

Căută-ți locul de muncă: Croitorie-confectii în Bucureşti. Calcatoreasa: - Calcat articole imbracaminte la fier, presa sau manechin;. Se fac angajari in industrie usoara si confectii in tara.


Acttuelle Mode SRL Bucuresti, firme de confectii din Bucuresti.

Descriere: Producator de confectii textile diverse. Producator de imbracaminte de dama. Anunturi gratuite Locuri de munca oferte confectii, marochinarie din Romania si strainatate.


Atelier de confectii textile angajeaza croitor la sala de croit salariul de 16lei program 07. Store Manager - Constanta Bucuresti; Department Manager - Ploiesti Buzau. HM) este un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia.


Societatea nostra face angajari de zugravi in zona Otopeniului. PRODUCATOR CONFECTII DAMA Angajaza in conditii avantajoase: MUNCITOR CALCA. Firma noastra angajeaza : - confectionere imbracaminte cu experienta in masin.

Firma de productie industriala din Bucuresti angajeaza lacatusi confectii metalice. Muncitori calificati si necalificati in confectii imbracaminte masina de cusut . Vezi de locuri de munca in confectii+textile disponibile chiar acum pe BestJobs. Anunturi joburi si angajari locuri de munca confectioner imbracaminte Londra. Locuri munca confectii bacau - Bacau.


O societate angajează confecţioneri îmbrăcăminte. Fabrica de confectii,important producator in sistem lohn in industria. Angajam muncitori fabrica confectii textile dama CALARASI masinisti.


TIMTEX SRL ANGAJEAZA MAISTRU INDUSTRIA CONFECTIILOR. ALATURI DE VOI ROMANIA ANGAJEAZA CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE . SC TANEX SRL sef formatie industria confectiilor imbracaminte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare