vineri, 2 martie 2018

Curatarea pernelor

Pentru eliminarea căpuşelor de praf - acarieni- care duc produc alergii şi astm bronşic, pentru eliminarea . Iată câteva soluţii utile pentru curăţarea pernelor. Aşternuturile se spală săptămânal, pilotele sunt spălate periodic.

Cu trecerea timpului , pernele devin mai plate, iar puful isi pierde din volum. Curatarea pernelor se face chiar in fata clientilor si dureaza 5-minute, pentru o perna. Pretul e de lei, si creste, in functie de marimea . Lenjeriile de pat se spala saptamanal, insa foarte putina lume ia in considerare si curatarea pernelor.

Curatatorie de perne Iasi, Curatare ecologica pentru pernele din pene si puf, spalatorie in iasi, perne si lenjerie. DE LA PERNE ) DE LA PERNE - REDUCERE LEI LA PERNA DE LA PERNE - REDUCERE LEI LA PERNA Curăţarea pernelor. Curăţarea ECO a pernelor se poate face în Constanţa, Tulcea, Medgidia, Cernavodă si acum şi în Năvodari, pe strada Constanţei, drumul spre . Pernele cu puf sunt foarte scumpe şi după o astfel de curăţare, pernele vechi .

Oferim solutii profesionale de curatare si igienizare a pernelor cu puf, datorita tehnologiei folosite de noi perna veche nu va mai trebui . Pernele sunt unele dintre obiectele din casa care necesita o curatare cel putin o data pe an, din motive de igiena si sanatate. Firma noastra va ofera servicii eficiente de curatare a pernelor si pilotelor. Utilaj pentru curatarea pernelor din puf si pene. Toata mizeria din perne se aduna in sacul utilajului.


Chişinău, Curăţarea pernelor din puf şi pene. Dezinfectarea, aspirarea si infoierea penelor. Schimbam cosul, marimea si forma pernelor.


Afaceristul precizeaza ca aceasta curatare a pernelor este o necesitate pentru copiii mici si pentru cei care sunt alergici. Место проживания - Кишинёв, Молдова. Doresti sa incepi o afacere nou sau ai deja una in acest domeniu si vrei ca echipamentul tau sa fie de ultima generatie ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare