luni, 12 martie 2018

Ikea bucurești

Vino la magazin, intră în camerele inspiraţionale, alege mobilierul şi ia-l acasă în aceeaşi zi. Avem mobilier în stiluri şi la preţuri pentru toată lumea, inclusiv . Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine.

Pagini similareSC IKEA ROMANIA SA CIF: RO 17547941. Special pentru membrii IKEA FAMILY. Anul acesta oferă cadoul potrivit cu ajutorul cardului .

Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa cu noul Catalog IKEA 2017. Sau descarca aplicatia de Catalog IKEA 20pentru Android si iOS. Bucura-te de fiecare moment petrecut acasa cu noul Catalog IKEA 2016. Sau descarca aplicatia de Catalog IKEA 20pentru Android si iOS.


Cele mai bune oferte din catalog Ikea in Bucuresti: descopera toate produsele in oferta, promotiile Ikea si ofertele speciale. Ikea plănuieşte să deschidă un al doilea magazin în zona Pallady din Bucureşti până la finele lui 201 în care va investi peste de milioane . Reprezentantii companiei estimeaza ca data de deschidere a magazinului finalul anului 2018. Al doilea centru IKEA din Romania se va afla pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare