vineri, 16 martie 2018

Vanish rufe colorate pret

Solutie scos pete rufe colorate Vanish pink 1L. Pre-tratare: Toarnă Vanish Oxi Action Lichid direct pe fiecare pată. Vanish Crystal White Gold Oxi Action Gel pentru Indepartarea Petelor 940ml. Adaugati 60ml in 4L de apa (40ºC MAX).


Rufele colorate se lasa la inmuiat MAX ora. Rufele albe se lasa la inmuiat MAX ore. Indiferent daca hainele sunt colorate sau albe, Oxi Action Lichid le face ca noi. Contine de asemenea agenti puternici de inalbire pentru a-ti albi rufele albe iar si iar.


Adaugati o masura din acest lichid pentru intreaga cantitate de rufe si . In cazul unor pete usoare puteti folosi ½ masura. Rufe colorate: lasati la inmuiat maxim ora. Rufe albe: lasati la inmuiat maxim ore.


Detergenti si balsam Detergent rufe la eMAG. Comparati preturile magazinelor online la Produse de spălat, balsam de rufe Vanish gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Produse de spălat, balsam . Magazine şi preţuri - Detergent (rufe) Vanish Lichid (1l) de la RON! Lichid l ) Funcţionează pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le poţi vedea cu . Solutia pentru scos petele Vanish indeparteaza toate tipurile de pete de pe textile. Solutia Vanish se poate utiliza atat pentru rufele colorate cat si pentru cele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare