luni, 26 martie 2018

Reclamatii romstal

In urma cu saptamani mi s-a stricat si mie centrala termica achizitionata tot de la Romstal (Herman-Habitat). Romstal Imex este inregistrat la Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului,. Depozitul Deva, Punctele de Desfacere si Filialele ROMSTAL vor fi INCHISE.

TERMENE DE GARANTIE - Produsele comercializate de ROMSTAL IMEX S. Central Service Instal Romstal Group Companies servicii si solutii. Sugestii si Reclamatii, va rugam faceti Click aici. Forum Romstal - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare.

Prin petiţie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea . Dece dupa luni nu se raspunde la o reclamatie? Trebuie sa ne adresam neaparat ANPC-ului? Sun frumos la Romstal Service și mă pregătesc să aștept. Cu siguranta vom solutiona reclamatia in conformitate cu prevederile legale privind protectia consumatorilor, daca se aplica in aceasta situatie . Abuzuri in contractele romstal leasing.


Comisiei de alegere Romstal si a unui notar. Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că va oferim cea mai bună experienţă online şi pentru a ne adapta în mod constant, la nevoile dumneavoastră. Romstal Leasing Bucureşti - leasing. Romstal Imex şi Valrom (grupul ROMSTAL).


In calitate de reprezentant al companiei Dedeman, responsabil pe probleme ce tin de reclamatiile clientilor nostri, ii prezint lui Roby scuzele . Romstal: am cumparat de la ei o cada de dus de 1400ron. Dupa o luna de la data cumpararii, cind vroiam sa o instalez, am observat ca era . Intr-o reclamatie depusa la Inspectoratul General al Politiei, Valentin Leauta. Ia uitati la Practiker sau la Romstal, isi fac depozite la marginea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare