marți, 20 februarie 2018

Zodiac chinezesc 2017

Previziuni pentru anul Cocoșului 2017. Descrierea astrologică completă a celor zodii din zodiacul chinezesc: personalitate, compatibilități, ascendent etc. Zodia Mistreț 2017Zodiac chinezesc 2017: previziuni pentru fiecare zodie - Elle.

Consulta acest zodiac chinezesc pentru a vedea la ce te poti astepta din partea astrelor in anul 2017. Din ianuarie 20până pe februarie 201 în zodiacul chinezesc este Anul Cocoșului de Foc – un an . Anul 20în zodiacal chinezesc începe la data de ianuarie, sub semnul cocoşului de foc. Anul Cocoșului de Foc este un an al energiilor puternice și al momentelor rare.


Fiecărui nativ i-au fost hărăzite . Anul nou chinezesc incepe pe ianuarie. Anul 201 anul Maimutei, este urmat de anul Cocosului. Cocosul este semnul „trezirii”, un semn . Anul Cocoșului începe la ianuarie 20și se termină, firește, pe 27.


Horoscopul chinezesc pe 20Află ce zodie ești și ce-ți rezervă astrele în Anul . Din ianuarie 20până pe februarie 201 în zodiacul chinezesc este Anul Cocoșului de Foc - un an puternic, în care toată lumea va . Calendarul chinezesc tradițional este un calendar lunisolar, adică o combinație între anul Solar și fazele Lunii. Anul 20în zodiacal chinezesc începe la data de ianuarie, sub .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare