luni, 12 februarie 2018

Remediu pulover intrat la apa

Toată lumea ştie că unele ţesături, mai ales lâna, din care se fac multe pulovere, intră la apă dacă sunt spălate la temperaturi prea mari. Lasati puloverul la inmuiat timp de de minute. Daca a intrat foarte mult la apa, puteti sa incepeti sa trageti de material inca din faza de .

Desfă prosopul, apoi întinde puloverul aşa cum îţi doreşti, până. Tag-uri: haine intrate la apă, pulover, pulover intrat la apa, pulover largit, truc. Stiai ca poti intinde la loc hainele care ti-au intrat la apa?


Uite ce metode poti folosi la tine acasa!

Adaugă puţin şampon pentru copii în recipientul cu apă caldă şi lasă-l să se dizolve. Apoi adaugă obiectul vestimentar care a intrat la apă şi . Cele mai confortabile haine si unele dintre cele mai sanatoase pentru piele, cele din fibre naturale, cum sunt bumbacul, lana si inul, au marele . Zilele trecute am stricat o bluză de la Zara pentru că nu i-am acordat importanță la spălare și pentru că e superb materialul din care e făcută, . Nu sunt chiar cea mai priceputa gospodina: mi-am luat un pulover de lana. Ce faci cu hainele tale favorite după ce au intrat la apă? Nu-i nevoie să le dăruiești unor copii și nici să le arunci, pentru că există o metodă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare