luni, 26 februarie 2018

Sararite manuale

IMPORTATOR DIRECT: perii curatenie stradala, produse ecologice pentru intretinerea drumurilor, clorura de magneziu si . Vă punem deasemena la dispoziție sărărițe manuale, ușor de manevrat și indicate pentru trotuare, curți, piste ciclabile, ideale pentru folosința de către .

Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru sararite manuale. Obtine pretul cel mai bun pentru sararite manuale. BMJS 10Raspanditorul BMJS 10poate fi montat pe tirantii tractoarelor.


Caruciorul Cruiser Manual imprastie sare si alte materiale antiderpante foarte eficient si cu un minim de efort.

Este ideal pentru pavimente, trotuare si parcari . Sararita EPOKE - Imprastie orice tip de material antiderapant uniform si precis. Manual de instructiuni si piese de schimb in limba engleza, germana si romana. Vanzari sararite ATV pentru imprastiere seminte, nisip, sare - Cycle Country, FIMCO - cele mai bune preturi, cere o oferta de la ATVROM! Sararita Turbocast 30 perfecta pentru imprastiat sare si material antiderapant. Obtineti cel mai bun pret pentru SARARITE pe Afacerist.


Toate firmele care se ocupa cu sararite. Buna zua, Doresc oferta pentru saratitele manuale. IN cazul in care bugetul alocat se incadreaza in oferta de pret , revin cu co comanda ferma.

Firma a facut stocuri de 7tone de sare si . Alta Sararita Nido Epoke Sararita pentru zapada Nido Epoke. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Vand 8xIveco bascula + lama și sararita din fabrica. Echipamente pentru imprastiat material antiderapant Brasov, carucioare manuale, cu cadru de sustinere din otel inoxidabil, carucioare manuale , cu cadru de . Imprastie materialul uniform si precis in orice conditii meteo sau orice tip de material avantajele sistemului: moment scurt de pornire; posibilitatea utilizari . Sararite din portelan german ROSENTHAL ptr.


Lei, Antichitati, Obiecte portelan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare