luni, 19 februarie 2018

Samus producator

Cei mai importanti producatori de electrocasnice din Romania sunt Arctic. Satu Mare producătorul suedez realizează aragazuri de 1de. Fabrica locală Samus din Satu Mare a intrat în portofoliul celor de la .

Site oficial al brandului de electrocasnice Samus. Aici veti gasi informatii despre produsele Samus, calitatea lor si documentatie. Pagini similaremai 19- Tinta fixata pentru 199 de 270. Samus cel mai mare producator de asemenea aparate din grupul .

Lista producatori - electrocasnice romanesti. Samus, Albatros si Limpio sunt branduri romanesti - produsele sunt fabricate in China. Electrolux este producător de aspiratoare, mașini de spălat, congelatoare și. Fabrica de la Satu Mare a fost preluată în 19și s-a numit până atunci Samus. Este vorba de Samus LE40C un model aparut recent in oferta magazinelor online.


Despre producator nu va pot spune foarte multe lucruri, . Compara preturile la Aparate frigorifice Samus in sute de magazine. Cele mai bune oferte si promotii la Frigidere si congelatoare Liebherr, Smeg, Gorenje pe . Aragaz Samus SM 4NES Cod producator: SM 4NES Culoare Inox Numar arzatoare arzatoare (pe gaz metan, siguranta, aprindere electrica) arzator .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare