marți, 13 februarie 2018

Spalatorie auto canta iasi

Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Iasi. Spalatoria auto La Taifas este situata langa Restaurant, astfel incat timpul de asteptare poate fi transformat . Iasi - parerile, recomandarile si voturile utilizatorilor despre cele mai bune Auto, Spalatorie auto din Canta.

Iasi - parerile, recomandarile si voturile utilizatorilor despre cele mai bune Auto din Canta. Afla telefonul si adresa spalatoriei auto Spalatoria Auto Preferata din iasi. CAR WASH este o companie romaneasca infiintata anul acesta ce isi propune sa raspunda in mod corespunzator solicitarilor din domeniul prestarilor de servicii . Spalatoriile auto in regim de autoservire au inceput sa fie la mare cautare si in Iasi.

Principiul de self service car wash este simplu: cu un jeton .

Oraşul a fost împânzit în ultima perioada de spălătorii auto. De precizat este faptul că în Păcurari, de la Moara de Foc şi până la esplanadă . You are here: Home Spalatorie auto. Promotii vulcanizare Iasi toamna 2015 . Deschisa din anul 201 spalatoria auto Euro Fresh are program non-stop.


IASI (Iasi), SOSEAUA MOARA DE FOC 32. De mai mult de ani, Spalatoria Auto NORD VEST va aduce calitatea asteptata atat in viata. Luca Arbore (fostul magazin Dedeman Canta), 7000Iași.


Information about Spalatorie Auto NORD VEST - Iasi, Str. Păcurari Km Valea Lupului Iasi, 707410. Automobile (cu si despre): este prin Iasi vreo spalatorie acceptabila, si ca pret,. Iasi vreo spalatorie acceptabila, si ca pret, si ca manopera? Subiectul mesajului: Re: Spalatorii auto in Iasi.


Eu mi-am spalat masina chiar la iesirea din Iasi, pe Pacurari, dupa intersectia cu Rediu. Spalatorie Auto Ram Petrol din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare