luni, 5 februarie 2018

Montare perdele si draperii

Cum se monteaza galeriile de perete - exemplu video ! Considerata o etapa usoara a amenajarii, montarea perdelelor si draperiilor nu reprezinta intotdeauna o actiune reusita. Se montează doar pe perete, cu maxim bare paralele, care permit prinderea a două tipuri de textile, de exemplu o perdea şi o draperie.

Perdelele şi draperiile au un important rol decorativ. Montajul galeriilor metalice, sinelor de aluminiu sau al altor sisteme pentru prinderea perdelelor si draperiilor nu este atat de usor pe cat pare, in sensul . Sinele de aluminiu sunt accesorii mai moderne. Se recomanda montarea lor in special pe tavan.

Acestea pot fi cu snur de actionare sau fara. Cum masor dimensiunea unei perdele sau draperii in cazul unei galerii existente? Masurati intotdeauna lungimea sinei montate sau, daca se monteaza ulterior.


Masurati latimea golului de fereastra si adaugati cate cm de fiecare parte, . O modalitate practica de a infrumuseta fereastra este montarea unei sine cu doua canale pentru perdele si draperii. Pachetul de montare include sina din plastic . Se mai pot monta inele tip capsa anouri, ce se gauresc practic in perdea sau draperie. O alta modalitate este cu bride, din perdea sau draperie se taie fasii, si . Servicii montaj a sistemelor de prindere, perdele, draperii, rulouri, jaluzele, sisteme romane, venetiene pentru produsele realizate in atelierul nostru.

Am inteles ca exista dibluri speciale care se folosesc pentru prinderea in placa de gipscarton si ca nu ar fi probleme. Montare perdele si draperii pentru clientii nostri, Servicii de calitate si produse la preturi accesibile oferite de o echipa serioasa si exparimentata. Perdelele si draperiile au avantajul de a te lasa sa controlezi nivelul de luminozitate pe care ti-l doresti in camera, insa reprezinta cu succes si . Serviciul de montaj galerii pentru perdele sau draperii este un serviciu complementar listei de servicii pentru montaj mobila pentru ca ne dorim ca dvs. Montare galerii,oglinzi, rapid si eficient! Montaj sina pvc si aluminiu, montaj galerii, jaluzele, sector 123456.


Servicii de montaj galerii perdele-draperii. Se monteaza cu vreo presa speciala sau se pot monta si acasa? In intampinarea exigentelor dumneavoastra, ”LUX DESIGN KA” va pune la dispozitie servicii de confectionare a tesaturilor si de consultanta, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare