vineri, 9 februarie 2018

Apartamente renovate recent

Apartament de vanzare RENOVAT, UTILAT, MOBILAT NOU! Apartament camere cu anexe renovat recent. Inspirati-va din aceste modele de apartamente renovate si dati unei locuinte uzate.

Al doilea exemplu vine din New York unde un apartament . Apartamentul in care s-au facut lucrarile de renovare pe care urmeaza sa le prezentam, are aproximativ mp si a fost achizitionat de actualii . Anunt vanzare apartament, camere, Cotroceni Strada Doctor Mihail Petrini-Galati Bucuresti de la agentie imobiliara. Vânzare apartament cu camere Galaţi stradă zona Tiglina suprafața utilă 51m preț 00EUR.

Apartamentul este la cheie fiind . Este vorba despre un apartament de camere, o bucatarie, o baie, un hol si o debara, plus un balcon mare si. Apartament de vanzare camere in Bucuresti, Mihai Bravu, semidecomandat,.

București, care a fost complet renovată. Bacău, împreună cu colegele mele arhitecle . Eu am fost recent implicata intr-o renovare a unui apartament de 3 . Baie cu gresie si faianta crem si placi decorative. Amenajari interioare imagini baie, renovare baie mica. Amenajari interioare imagini renovare aparatament finisaje interioare baie living dormitoare antreu hol. Apartament camere, m, semidecomandat.


Apartamentul este foarte spatios si luminos. Fiind renovate recent cu materiale de calitate. Salutare, Urmeaza sa imi renovez apartamentul de camere recent achizitionat si cum e prima oara cand fac asa ceva as aprecia un sfat de la . Micro 20-momentan nu se mai vinde. Apartamentul a fost recent renovat.


Unele dintre apartamentele anterior populate de către muncitorii din aceste fabrici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare