miercuri, 21 februarie 2018

Contributii contract mandat presedinte asociatie proprietari 2016

Cotele de contribuții sociale obligatorii, valabile în anul 201 sunt. Pentru remuneratia primită de presedintele asociatiei de proprietari, membrii. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 20pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, . Impozit contract de mandat cenzor - Asociatie de. Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Pagina 1. Nov 2015Contributii retinute la presedintele unei asociatii de.


Contract de mandat-ce presupune si cum se calculeaza.

Ce impozite si contributii sociale trebuie sa plateasca administratorul. Ce-impozite-si-contributii-sociale-trebuie-sa-plateasca-administra. Administratorul de bloc si presedintele asociatiei de proprietari sunt. Asociatiile de proprietari se inregistreaza fiscal la organele fiscale in a caror raza. Venituri obtinute de presedinte, cenzori, alte persoane alese.


Impozitul pe veniturile din salarii si contributiile sociale se declara lunar pana pe . Remuneratia primita de presedintele asociatiei de. Remuneratia primita de presedintele asociatiei de proprietari potrivit legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare