joi, 8 februarie 2018

Fise matematice cu legume de toamna

Domeniul Ştiinţă (DŞ) - Fişe de lucru - Grupa mijlocie;. FISA DE EVALUARE DS-matematica nr in lim 1-LEGUME DE TOAMNA.

Domeniul Ştiinţă (DŞ) - Fişe de lucru . Fișe de lucru cu tema “Toamna harnică și de toate darnică”.

Fișele de mai jos sunt dedicate TOAMNEI și pot fi utilizate pentru nivelul. V-am pregătit o serie nouă de fișe de lucru cu tema Toamna. Imagini de colorat cu tema Fructe și Legume vesele.


Am adaugat azi in categoria de fise de lucru pentru copii prescolari o colectie de fise de toamna de colorat pentru copii cu fructe si legume.

Se poate adapta si la fructe si desigur la toamna. Dezvoltarea operatiilor intelectuale pre-matematice. Fișe didactice de matematică pentru copii preșcolari.


MODELELE SI FISELE DE LUCRU LE GASITI PE EDUCATOAREA. MATEMATICA : EXERCITII CU MATERIAL INDIVIDUAL – “ Spune eu unde sunt” . In aceasta postare gasiti fise de lucru pentru copiii de gradinita cu fructe si legume. Daca doriti imagini de colorat cu fructe click aici ! Legume de toamna ( fise de colorat prescolari ). Etichete: fise lucru, Gradinita Bucuresti gradinita particulara sector, gradinite.


PROGRAMA ACTIVITATILOR DE MATEMATICA IN GRADINITA LA GRUPA MIJLOCIE. Fise de lucru - Gradinita si Scoala. Plansele si desenele de colorat cu legume de toamna sunt o buna metoda pentru copilul de a-si mari puterea de creativitate si imaginatie.


Domeniul de activitate: DS (matematică).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare