joi, 8 februarie 2018

Ph metru digital acvariu

Tester Ph Metru Apa, Phmetru ( Acvariu, Piscina ), Digital, Nou, Sigilat ! PH metrul este un aparat care masoara cat de alcalin sau de acid este un lichid. Acest PH metru este ideal pentru testarea apei din acvarii, piscine, bazine de .

Tester PH metru digital cu ATC + Praf de calibrare + CUTIE! Acum la achizitionarea unui aparat de masura ph, veti primi GRATUIT 2. Acest PH metru este ideal pentru testarea apei din acvarii, piscine, . Compara preturile la Ph Metru, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

MINI DIGITAL pH-metru tip stilou PH-0IA 0. Tester pH metru digital util pentru măsurarea pH-ului anumitor soluții. Acest PH metru este ideal pentru testarea apei din acvarii, piscine, bazine de innot sau a apei de potabile, inainte de a o consuma. Sera pH - Metru este un instrument de inalta calitate de precizie germana, cu afisaj digital. Pentru monitorizarea zilnica, usoara si economica a calitatii apei in toate instalatiile de acvariu; Masurarea valorii pH-ului din apa de mare; Detine . PH terster electronic folosind cea mai recentă tehnologiei de circuit micro electronic ce asigură o performanță ridicată stabilă și precisă în. Pachetul contine: x ph metro digital si surubelnita pentru calibrarea ph metrului.


PH terster electronic folosind cea mai recentă tehnologiei de circuit micro electronic ce asigură o performanță ridicată stabilă și precisă în măsurarea pH-ului.

Termometru higrometru, electrozi pH, pH metru, turbidimetre, conductometru. Instrumente şi aparatura laborator pentru acvacultura şi acvarii. Am vazut in Brico un tester de Ph si nu stiu daca poate fi folosit in acvaristica.


Foarte interesant deci e PH-metru electronic. Se livreaza cu un pliculet bonus din care se prepara 2ml solutie calibrare pH sau pH 6. PH-metru electronic ron plicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare