luni, 5 februarie 2018

Poliester dex

Produs chimic macromolecular format din numeroase molecule de ester, folosit mai ales în fabricarea fibrelor sintetice. Definiții pentru poliester din dicționarele: DE. Definitie poliester - afla ce inseamna poliester si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.

Logo Dex-Tex, dictionar tehnic textil online Dicţionar tehnic. Fibrele de poliester sunt tăiate de la la 120mm şi au fineţea de la la dtex. POLIESTER - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Definitia cuvantului: poliester, dictionar, dex roman online, ce inseamna?

Produs chimic macromolecular format din numeroase molecule de ester. Dex - Dictionar online al limbii romane - Dex - Dictionar online. Compus macromolecular, cu structură filiformă, soli incolor, . Definiții pentru poliester din dicționarele: DN. Definiția cu ID-ul 432631: POLIESTÉR s.

Definiții pentru poliester din dicționarele: DOOM 2. Sinonime: fibrilă, ligament, nerv; coardă, fir, filament, nailon, nylon, poliester, țesut. Vocabular pentru romana si engleza. Definitii dictionar, explicatii, linkuri pentru poliester.


De regula, poliesterul si bumbacul sunt mai putin placute la atingere, in timp ce . Encontre Maleta Poliester Dex no Mercado Livre Brasil. Descubra a melhor forma de comprar online. Accesați definiții DEX și sinonime - Definiții din DEX: POLIESTÉR, poliesteri, s. Produs chimic macromolecular format din numeroase molecule de . Poliesterul Este termenul folosit pentru fibre sintetice ca poliacrilul sau acrilul. Sunt foarte rezistente la purtat si usor de intretinut, dar ca orice . Referatul Poliester - Alte Domenii, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#343017).


POLIESTERUL este un material sintetic, adesea gasit in combinatie cu fibre naturale pentru a putea oferi putere si rezistenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare