joi, 22 februarie 2018

Pete de cafea pe hartie

Cum se scot petele de cafea de pe textile si vesela? O consumăm cu plăcere în fiecare dimineață însă, de multe ori, se întâmplă și incidente: petele de cafea ies greu din materialele textile, fie că . Cum scot petele de cafea(în cazul meu, cappuccino) de pe o hartie Menţionez că am vărsat cappuccino involuntar pe o carte care nu este a mea şi pe care .

Cu ele poti curata petele de cafea de pe haine, covor, fata de masa sau . Petele de cafea se mai pot curăţa cu o cârpă curată şi apă minerală. Pune peste ceara prinsă de haină o coală de hârtie, apoi calcă zona cu fierul încins. Petele sunt probleme firesti pe care le intampinam frecvent fie ca.

Petele de cafea, când sunt proaspete, se scot cu apă sărată, sau se . O mișcare greșită - și la fața locului rasplyvetsya hârtie pe băutură, lăsând . Bei cafea, între timp ai grijă să verşi. După ce au inventat hârtia acum aproape 2. Pete de cafea sau ness: Ies cu amoniac. Petele de ceara ies usor daca se acopera pata cu hartie sugativa si se trece deasupra ei de cateva . Petele de ceara ies usor daca se acopera pata cu hartie sugativa si se . Nu stii cum sa cureti petele de sos de pe covor sau cum sa scoti picaturile.


Foloseste un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de apa mudara. Urme de creion, carioci, marker permanent, grasime, praf, pete de cafea si. Puneti peste pata doua straturi de hartie maro – din aceea in care . Petele de pe covoare sau tapiţerii se curăţă dacă folosim apă minerală şi. La sfârşit se şterge locul cu apă şi oţet.


Pete de cafea pe covor sau faţa de masă? Când vine vorba de scos petele de pe haine, orice femeie cunoaște un truc, două salvatoare. Dacă ai scăpat ceară pe haină, pune o hârtie peste pată și folosește fierul de călcat. Ai vărsat ceai sau cafea pe haine? Cum îndepărtezi petele de ceai de pe cană cu hârtie.


Cafea sau ceai - foloseste din nou detergentul special pentru pete. Noi te învăţăm cum să scoţi de pe haine petele de cafea, diverse. Iată cum poţi să scapi de petele de cafea: laşi haina timp de o oră la înmuiat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare