marți, 6 februarie 2018

Borcane mici pentru miere

Borcane marturii de diferite forme: un cadou si o amintire originala pentru invitatii. Acestea pot fi umplute cu bomboane, miere de albine, polen, seminte sau . Gama completa de borcane de sticla din oferta Orian Team - borcane mici, borcane gemuri, borcane miere, borcane muraturi.

Pagini similareVa oferim cea mai larga sortimentatie de borcane mici din sticla cu volum sub 370. Marturii borcanele miere 100gr, nunta, botez NEGOCIABIL. Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente.


Borcane mici, deosebite, din sticla, frantuzesti, curate, pt miere,etc.

Comanda online borcane din sticla pentru muraturi, gemuri, compoturi, miere, cu capac metalic prevazut cu garnitura de cauciuc natural pentru etanseizare . Vind borcane mici pentru miere, gemuri, etc. Ideale pentru marturii, sau mici atentii! Avem borcane de la 1la 3de grame, de diferite forme si gramaje.


Sunt ideale pentru apicultorii care vor sa-si ambaleze mierea in ceva . Marturii pentru nunta: borcanele de miere si bomboane cu etichete. Colectia noastra de modele de marturii de nunta va ofera si mici borcanele cu dop de pluta . Tamara Bologan Acestea sunt cele mai mici borcane din stoc . Dragi prieteni, va amintim ca preturile de pe BORCANE.

MD sunt cele mai mici preturi en-detail din tara! Borcanele pot contine miere simpla din tei, salcam, poliflora sau cu nuci, migdale sau cafea, pot fi de diferite dimensiuni (mici sau mari), pot avea etichete . Mai multe Nunta si Botez in magazinul Ikonic pe Breslo. Marturiile reprezintă cadouri mici oferite fiecărei familii sau persoane.


Marturii nunta Morena - magazin online de marturii - borcanel miere, scortisoara, lavanda, plicuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare