marți, 6 februarie 2018

Jaluzele rulouri dedeman

Consola perete jaluzele panelate 10-cm 5244. Jaluzele orizontale din aluminiu , raman o constanta in domeniul decoratiunilor interioare. Stor de culoare maro ciocolatie, semitransparent, fabricat din polyester 1, impregnat ecologic cu mini-rulou de mm.

Montajul se realizeaza facil pe rama . Stor Zebra Mini ZZ-cm crem la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Storuri. Bun venit in categoria Jaluzele verticale.

Online si in cele magazine poti alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale. Cumpara online o gama extinsa de perdele si jaluzele in culori si dimensiuni variate. RINGBLOMMA jaluzele romane, alb Lungime: 1cm Lăţime: 1cm Arie: 1. Producem si importam cele mai noi sisteme de protectie solara: rolete textile simple si casetate, rolete zebra, paneluri japoneze, jaluzele verticale si multifactura.


RO primul magazin online pentru rolete textile, rulouri, jaluzele romane, jaluzele. Jaluzele rolete textile (rulouri interioare) simple si duble, usor de instalat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare