miercuri, 28 februarie 2018

Szemétlapát adapter bekötése

Szerelőlapok-Kiemelőkeretek-FaIicsatlakozók, szemétlapát adapterek. SZEMETLAPÁT ADAPTER RÖGZÍTÉSI MÉRETEK. A háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a bútorba vagy falba építhető szemétlapát adapter, mely szintén a rendszer része.

Vac-Pan szemétlapát adapter és a központi porszívó között mindig ki kell építeni a. A szívóvezeték bekötése (hozzáférés hátulról). Központi porszívó csőhálózat, szemétlapát adapter kiállás. Központi porszívó szemétlapát adapter bekötése H1flexibilis bekötőcsővel.

Bruttó ár: 9Ft Nettó ár: 2Ft . A háziasszonyok munkáját jelentosen megkönnyíti a konyhai szemétlapát adapter beépítése, amely a konyhaszekrény lábazatába van beépítve. AJÁNDÉK TAKARÍTÓ KÉSZLET; fém ház; GORE-TEX szűrő; oldali bekötés. A központi porszívó rendszernek a szemétlapát adapter egy praktikus része . A VAC PAN ( szemétlapát adapter ) egy olyan beépített egység, amelyre rá lehet.


A csatlakozók és gép villamos bekötése - a gyári előírásokat figyelembe . Szemétlapát adapter beépítése a csőrendszerbe flexibilis csővel. Porszívógép felszerelése; Szívó és nyomó oldali csövek bekötése a porszívógépbe; Kifúvó .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare