vineri, 2 februarie 2018

Intercolor srl

Intercolor fondat în anul 19în România Timișoara. A fost în măsură să prelucreze și sa preia procesul de vopsire ca și societatea-mamă folosind . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare .

Servicii de spalatorie si vopsire a articolelor de imbracaminte din bumbac si lana. INTERCOLOR SRL - CUI 121452- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. FORMA LEGALA: SRL COD CAEN:1330- .

SC INTERCOLOR SA recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Compania INTERCOLOR este specializata in vopsirea hainelor din bumbac, lana sau textile combinate dar si denim, avand o experienta de peste de ani in . Learn about working at Intercolor Srl.


See who you know at Intercolor Srl, leverage your professional network, and get hired. Pentru angajari la INTERCOLOR SA poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare