marți, 13 februarie 2018

Dejeanul ro stiri de ultima ora

Un nou accident pe strada Mai din Dej! Poliţiştii din Bobâlna şi Câţcău,. Polițiștii dejeni, pe urmele unui șofer din Cășeiu implicat într-un accident!

Echipa de fotbal CFR Dej va întâlni duminică, martie, cu începere de la ora 12:0 . Aleș judeţul Bihor, un bprbat de de ani, din municip. Un fenomen foarte rar a putut fi observat sâmbătă dimineaţă pe cerul Dejului, scrie dejeanul. Imagini de cosmar pe drumul national C Baia Mare – Dej intre localitatile Urisor si Caseiu.

ULTIMA ORA: Sinucidere intr-un cartier din Cluj. Informatie proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora. Un grav accident de circulatie a avut loc in jurul orei pe un drum care strabate localitatea Manasturel. Oricât de surprinzator ar putea parea, ma straduiesc în ultima vreme sa-l înteleg mai nuantat pe Ion Iliescu.


Păţania unui bărbat din Dej: a căzut de pe acoperiş din cauza unei curci,,,, stiri, realitatea. Ziare : dejeanul - cele mai noi stiri si ultimile articole din ziare. Ziare, Revista presei, Stiri de ultima ora, Stiri Locale.


Evenimentul a avut loc putin dupa ora 01.

Dejenii s-au întâlnit cu academicianul Dorel Banabic. Cinematograful PACEA din Gherla va găzdui pe martie, de la ora 1 o conferinţă . FOTO Tinerii striviţi într-un groaznic accident rutier în Suceava erau. Accidentul s-a produs duminică dimineaţa, la ora 00.


Stiri pe Internet; ultimele stiri; romani in lume, comunitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare