marți, 21 februarie 2017

Zodiac amuzant

CDnews vă propune lectura unui altfel de zodiac: Horoscopul răutacios. Este zodiacul amuzant al defectelor fiecărui semn. Sa incepem cu cateva glumite obraznice, ca sa iti intri in stare.

Stii ce zice fiecare zodie dupa o partida buna de sex? Se pot căsători cu uşurinţă doar pentru că li se pare amuzant şi, dacă. Comenteaza Am mai scris despre: zodii , horoscop , zodiac , fericire . In afara liniilor generale, exista si detalii haioase, mai putin cunoscute, despre fiecare semn in parte.

Citeste si tu horoscopul amuzant si. Citeste si tu horoscopul amuzant si afla cele lucruri pe care probabil nu le stiai despre zodia ta, care te vor face sa razi de propriile tale . Atunci o sa radeti foarte mult dupa ce o sa cititi urmatorul zodiac: Berbec (23-24). Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si . Acest Horoscop amuzant nu este nici mai bun, nici mai rau decat altele. Are totusi o calitate fata de altele: iti va descreti fruntea.


Berbec Berbecii au sprâncene stufoase, iar chipul lor este inexpresiv. Acestia foarte rar spun ceva si fac cu totul altceva. Acesta nu este un horoscop obisnuit si trebuie tratat ca atare!

Este o abordare amuzanta si exagerata a defectelor fiecarei zodii. Trasatura principala: impetuozitatea. Berbecul nu stie niciodata ce va face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare