marți, 14 februarie 2017

Cu ce se vopseste blana naturala

Nu este recomandat sa iti vopsesti haina de blana acasa, deoarece procesul implica un tratament special si daca nu stii ce ai de facut, s-ar . O căciulă de blană de vulpe confecţionată de Marin State costă 150-2de lei. Cât costă un obiect vestimentar confecţionat din blană naturală?

Harnicutelor, stie cineva cum dintr-o blana de animal (un miel de la Paste), se poate. Oua vopsite de Paste - vopsea naturala din coji de ceapa rosie. Cum pot vopsi o caciula de blana de vulpe polara?


Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.

Blana a revenit la modă în întreaga lume, inclusiv în România. Cum îţi dai seama dacă e blana naturală sau blana artificială? După uscare, crusta formată se fărâmițează, prin striviri repetate după care blana se piaptănă, de preferat cu o perie de paie sau din păr de . Daca te-ai vopsit macar o data in viata, stii cu siguranta ca apoi este mai greu sa ai grija de parul tau si . La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, blana nemaifiind atât de.


Asta n-ar fi o problema la vopsit! Blana este practic noua, am purtat-o cam de 5-ori. Compania producatoare este chineza, de o calitate . Nu am de gand sa deschid o polemica, nu vreau sa dezbat cat de corect este sa porti blana naturala sau artificiala – desi, daca vreti sa va .

O caciula din blana naturala nu este doar calduroasa, ci poate deveni foarte chic daca stii sa o asortezi. Ea se va distinge intr-o multime si iti va . Poti vopsi orice fibra naturala sau orice textila care are o concentratie mare de fibre naturale (in, bumbac, matase) sau poti incerca pe orice fel . Daca vrei sa-ti cureti haina de blana naturala, dar nu stii cum, iata un truc. Periaz-o energic cu tarate de grau. Va ramane curata si stralucitoare. Hainele din blană naturală și gențile din piele, must have ul anului!


Am văzut niște gulere superbe, ca blana de vulpe argintie (sintetică, desigur). As vrea sa stiu daca pot cumvsa sa decolorez sau sa vopsesc gulerul. Producem si comercializam piei brute, wet-blue, crust natural sau vopsit, finisate orice culoare, blana naturala, crust si finisat, captuseala naturala, captuseala . Moda si accesorii gratuite, Bucuresti, haine din piele si blana naturala reparatii comanda vopsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare