marți, 21 februarie 2017

Conventie civila de prestari servicii 2016

UPDATE Impozitarea contractelor civile în 2016: Ce clarificări au adus. Mai exact, în cazul contractelor de prestări de servicii în cadrul cărora . Dacă ANAF va susţine că nu e clară clauza, aduceţi-i aminte că încă din 201 dacă după aplicarea regulilor de .

Reconsiderarea activitatii independente Conventia civila de prestari servicii poate fi incheiata pentru efectuarea unor activitati ce au caracter . Impozitare si declaratii obligatorii incepand cu anul 2016. Prin urmare, daca persoana fizica respectiva nu presteaza serviciile cu caracter de . Model de contract de prestari servicii - conventie civila. Incepand cu 201 se va plati impozit si pentru conventiile civile.


Home Fiscalitate Impozitarea convenţiilor civile în anul 2016. Contractele civile cu persoane fizice sunt extrem de periculoase în. E o problema daca inchei un contract civil de prestari servicii formator. Studiu de caz - nu stiu ce sa aleg intre contract prestari servicii si conventie civila!


Incepand cu anul 201 impozitarea contractelor civile este reglementata, intr-o anumita. Ceea ce inseamna ca cel care lucreaza in baza unor conventii civile va .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare