miercuri, 22 februarie 2017

Produse ecologice romanesti

Bio Romania Market, cel mai complet site de produse bio. Compania Gebaco si Bio-Romania va ofera cea mai completa gama de produse naturale,singurul site . Problema cea mai mare a pietei romanesti de produse ecologice este ca nu exista.

Vanzarile totale de produse BIO in Romania ajung la aproximativ 10 . Oleaginoasele ocupa locul al treilea in top produse ecologice cultivate in Romania, cu peste din productia totala, fie ca este vorba de seminte sau de . Deşi românii au obiceiuri tot mai sănătoase şi consumul de produse ecologice creşte de la an la an cu -, ele nu reprezintă nici din . Primul supermarket online de produse bio, naturale si traditionale.

Peste 30de produse bio, cosmetice bio-organice, alimente bio, superalimente, detergenti . Pagini similareIn aceasta sectiune dorim sa promovam produsele bio romanesti. Vom introduce permanent noi produse, pentru a redescoperi impreuna gustul romanesc al . România continuă să importe produse agricole ecologice, în timp ce produsele cultivate la noi iau calea exportului într-o proporţie foarte mare . Casa BIO Cluj Napoca: produse bio, naturale, certificate biologic. BIO LAPTISOR DE MATCA ROMANESC CASABIO 20GR.


Doi romani primesc straini care vor sa practice agricultura organica, la ferma lor de la Cheile Nerei, in Muntii Carpati, in sud-vestul tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare