vineri, 17 februarie 2017

Locuri de munca dej sofer

Angajam Sofer Livrare Pizza, bun cunoscator al orasului Dej. Locuri de munca Soferi - Servicii auto - Curierat. Anunturi Locuri de munca in Dej : angajari secretariat, vanzari, constructii, menaj, munca in strainatate.

Angajez sofer de tir tur retur si comunitate.

Anunțuri pentru Locuri de munca (294). SC PUNTO BAGS GROUP SRL Dej angajează: – contabil(contabilitate primara). Locuri de munca in Romania si Straintatate. Joburi disponibile in Dej pe Indeed.


Sigma Automotive angajeaza sofer categoria B part-time. Locuri de muncă în Dej (joburi), județul Cluj. Căută-ți locul de muncă: sofer cat b în Dej, județul Cluj.


O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Dej, Cluj pe Lajumate.

EUR Sofer distributie cu, carnet B si E in Germania Germania Acum zile . Caută locul tău de muncă în dej, cluj cu doar un click pe Trovit. Dej, Timișoara, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, Reșița, Baia Mare, Brașov, Giurgiu, Piatra Neamț, Ploiești, Alba Iulia, Iași, . ROMANIA SRL angajeaza Functionar Administrativ ( Sofer ) fabrica DEJ in Dej. Romania Fujikura are o experienta de peste ani, cu doua puncte de lucru . Firma transport din Dej angajează șoferi pentru transport intern-extern,extern-intern. Locuri de Munca Cluj acum zile.


Sofer Locuri de munca Dej, Cluj (anunț). B,C și E, studii gimnaziale și vechime în muncă minimum ani;. Locuri de munca in Dej din toate domeniile. Angajeaza-te la companii de top din Romania si strainatate.


Alege un loc de munca part-time, full-time, proiect unic, . Căută-ți locul de muncă: soferi categoria b în Dej, județul Cluj. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare